Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η συγκινητική ανάρτηση για το νέο μέλος της οικογένειας!

Το νέο μέλος της οικογένειάς της μας παρουσίασε με χαρά η Ευρυδίκη βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Βασάλος υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους ένα πανέμορφο μικρό γατάκι που θα πάρει το όνομα Suki.

Η μικρή «μαχήτρια» όπως την αναφέρει η Ευρυδίκη βρέθηκε πριν ένα μήνα κάτω από το διαμέρισμα του ζευγαριού σε άσχημη κατάσταση. Αμέσως την πήγαν στον κτηνίατρο και την φρόντισαν και πλέον έγινε το νέο μέλος της οικογένειας…

«Πριν από έναν μήνα ακριβώς βρήκαμε αυτό το πλασματάκι κάτω από το σπίτι μας σε άσχημη κατάσταση. Μη γνωρίζοντας από γατάκια, γιατί μεγάλωσα με σκύλους, κάθισα και διάβασα πολύ για το τι πρέπει να κάνω και πως να το φροντίσω.

Ζεστές θερμοφόρες, πολλά και μικρά γεύματα, αποστείρωση του μπιμπερό και κάθε 2 με 3 ώρες ξύπνημα το βράδυ για φαγητό.

Τι κι αν υπήρχαν βράδια που κοιμόμουν στον καναπέ πλάι σου; Εγώ ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα σε κρατήσουμε!

Οι μέρες πέρασαν, όλα πήγαν καλά, ξεπεράσαμε τον κίνδυνο και τώρα είμαστε ολόκληρα κορίτσια και κάνουμε τρέλες! Καλό κουράγιο Κωνσταντίνε!

Παιδιά η Suki είναι το νέο μέλος στην οικογένεια μας! [Suki: Japanese girl’s name, meaning “beloved”] Είναι υπέροχη, μοναδική και αξιολάτρευτη! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και σώστε μία ψυχή!», έγραψε με συγκίνηση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Read More

And More