Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνας Βασάλος: Η νέα καθημερινότητά τους εν μέσω κορονοϊού! [pics,video]

Το «Μένουμε Σπίτι» είναι η συμβουλή του Υπουργείου Υγείας ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο σχεδόν τον κόσμο.

Tα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρας μας αυξάνονται μέρα με τη μέρα και η κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο να φαίνεται δυσοίωνη, οπότε αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε, τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τον περίγυρο μας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πώς έχουν καταλάβει καλά ότι ο αυτοπεριορισμός και η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για όλους μας. Έτσι, λοιπόν, μένουν κλεισμένοι στο διαμέρισμά τους και βγαίνουν έξω μόνο το Σαββατοκύριακο, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram, η δημοσιογράφος και ο personal trainer μοιράζονται με τους followers τους φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα καθημερινότητά τους στην… καραντίνα.

Όπως είδαμε, η Ευρυδίκη χαλαρώνει στο σαλόνι της, μαγειρεύει λαχταριστά γλυκά, και γυμνάζεται στο σαλόνι, ενώ ο Κωνσταντίνος δεν σταματά τα χάδια με τον αγαπημένο του σκύλο, παίζει video games και απολαμβάνει την θέα από το μπαλκόνι του.

Read More

And More