Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Full in love σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελούν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όχι άδικα! Η πρώτη γνωριμία έγινε κατά τη διάρκεια του Survivor, όπου δειλά δειλά ξεκίνησε η φιλία τους, ενώ όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και επέστρεψαν στην Ελλάδα ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Μάλιστα, το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του αρκετά πρόσφατα, αν και οι φήμες ότι είναι μαζί είχαν κυκλοφορήσει από το καλοκαίρι. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος, όμως, δεν είναι μαζί μόνο στη ζωή, αλλά και στη δουλειά, καθώς και οι δύο είναι παρουσιαστές του “Εδώ Survivor”, στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Όταν δεν δουλεύουν στην τηλεόραση, οι δυο τους προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, είτε βγαίνοντας οι δυο τους είτε με παρέα.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το καυτό ζευγάρι, σε άκρως διαχυτικές στιγμές στο Κέντρο Αθηνών. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος πήγαν να απολαύσουν τον Νίκο Οικονομόπουλο και τους Onirama μαζί με τους πρώην συμπαίκτες τους από το Survivor, με τους οποίους κάνουν αρκετή παρέα.

Οι δυο τους δεν είχαν μάτια για κανέναν άλλον! Το ζευγάρι είναι full in love και έτσι δεν έλειψαν τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα βλέμματα… όλο νόημα.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Read More

And More