Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Κάνουν θαλάσσια σπορ στην Τήνο! [pics]

Πριν περίπου μία εβδομάδα σχεδόν όλοι οι πρώην Survivors ταξίδεψαν μέχρι την μαγευτική Τήνο, για μία πολύ όμορφη αφορμή. Ο Γιώργος Χρανιώτης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα και όλοι ήταν εκεί. Ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες του “Χρανιώλα” όπως συνήθιζαν να αποκαλούν τον γνωστό ηθοποιό στο reality επιβίωσης ήταν φυσικά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τον γάμο του καλού του φίλου συνδύασε και ολιγοήμερες διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις υπέροχες θάλασσες της Τήνου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ευρυδίκη και τον Κωνσταντίνο σε μία από τις εξορμήσεις τους στην παραλία. Η σέξι δημοσιογράφος με τα τατουάζ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες τον αγαπημένο της, ενώ ο γοητευτικός personal trainer απόλαυσε θαλάσσια σπορ, κάνοντας sup!

Δες τις φωτογραφίες:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος από αντίπαλοι στο Survivor, τους τελευταίους εννέα μήνες περίπου διατηρούν μια υπέροχη σχέση, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz μπορεί να έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, μιας και τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Ευρυδίκη είναι συμπαρουσιαστές της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ, αλλά κάθε Σαββατοκύριακο φεύγουν για νέο προορισμό!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More