Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι μαγικές στιγμές στα Χανιά δεν έχουν τέλος – Κάνουν σερφ και το απολαμβάνουν! [pics

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν βάλει σκοπό ζωής να γυρίσουν τον κόσμο. Το αγαπημένο ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και αυτός είναι και ο λόγος που εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται, ώστε να αποδράσει σε κάποιον κοντινό ή μακρινό προορισμό. Οι δυο τους λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια κοινής πορείας, χαίρονται τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στην Κρήτη!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκονται στα Χανιά της Κρήτης και απολαμβάνουν μαγικές στιγμές μαζί με τους φίλους τους. Το ζευγάρι λατρεύει τον αθλητισμό και τα θαλάσσια σπορ και έτσι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο surf. Τα μελτέμια του Αιγαίου έδωσαν τη δυνατότητα στο ζευγάρι να χαρεί την θάλασσα και φυσικά να απολαύσει το αγαπημένο του σπορ. Τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο personal trainer μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από αυτή την περιπετειώδη ημέρα.

Δες φωτογραφίες:

Οι διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου δεν έχουν τέλος!

Read More

And More