Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Παντού μαζί! Φωτογραφίες από την τελευταία τους έξοδο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αχώριστοι! Από την στιγμή που αποφάσισαν να κοινοποιήσουν τη σχέση τους δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν πόσο ερβτευμένοι είναι και δεν το κάνουν. Ακόμα και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να περνούν κρίση οι δυο τους απάντησαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

“Όλα αυτά είναι αναληθή, είναι ανακρίβειες, είναι αστεία προφανώς. Με τον Κωνσταντίνος είμαστε πάρα πολύ καλά, έχουμε πολύ όμορφη σχέση και σύντομα θα δώσουμε τη δική μας απάντηση. Δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε ανθρώπους, οικογένειες, φίλους, που διαβάζοντας αυτά μπορεί να στενοχωρηθούν. Πλέον, γελάμε. Αλλά εντάξει, κάποια πράγματα ξεπερνάνε και τα όρια”, είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του τόνισε πως: “Εγώ γενικά είμαι υπομονετικός σαν άνθρωπος, ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα σε όλα τα Μέσα, αλλά αυτό που ειπώθηκε είναι σοβαρό, δεν είναι παίξε γέλασε. Προσβάλει και εκθέτει 3 άτομα. Σε λίγες μέρες θα ακούσετε την απάντησή μας. Με την ώρα τους, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους”.

Χωρίς να δίνουν μεγάλη σημασία για όσα ακούγονται ή γράφονται οι δυο πρώην παίκτες του Survivor συνεχίζουν να απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή. Μαζί στα τηλεοπτικά πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, μαζί στα παρασκήνια του Dancing with the Stars αλλά μαζί και στις κοσμικές εκδηλώσεις.

Το TLIFE τους συνάντησε στην Athens Xclusive Designers Week το βράδυ της Πέμπτης όπου παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας του Μάκη Τσέλιου. Είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μάλιστα και άλλες συμπαίκτρίες τους από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164