Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Πεζοπορία σχεδόν έξι ωρών στο Φαράγγι της Σαμαριάς! [pics]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελούν ένα από τα πιο… fit ζευγάρια της εγχώριας showbiz και αν θα μπορούσαν κάποιοι να καταφέρουν να περπατήσουν το Φαράγγι της Σαμαριάς από την αρχή έως το τέλος είναι εκείνοι! Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην όμορφη Κρήτη μαζί με τους φίλους του και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές.

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος και ο γοητευτικός personal trainer αποφάσισαν με την παρέα τους να κάνουν πεζοπορία στο δημοφιλές Φαράγγι της Σαμαριάς κοντά στα Χανιά. Το Φαράγγι της Σαμαριάς είναι το διασημότερο πεζοπορικό φαράγγι της Ευρώπης. Χιλιάδες τουρίστες το κατεβαίνουν με τα πόδια το καλοκαίρι. Για πολλούς αυτός είναι και ο κύριος σκοπός της επίσκεψής τους στην Κρήτη!

Μετά από 13 χιλιόμετρα περπάτημα, πεντέμισι ώρες και άπειρες φωτογραφίες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά και οι φίλοι τους από το Survivor κατάφεραν να το διασχίσουν, νιώθοντας περηφάνια για τον εαυτό τους.

Μαζί τους βρίσκονταν και ο Κώστας Κοκκινάκης με τη σύντροφό του, Χριστίνα Κανελλοπούλου αλλά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Όλοι τους είναι… Survivors!

Read More

And More