Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Ταξίδι στην Ελαφόνησο μαζί με φίλους [pics]

Μπορεί τα Σαββατοκύριακα να είναι γεμάτα υποχρεώσεις, αφού και οι δύο εργάζονται στην τηλεόραση, όμως τις καθημερινές φροντίζουν να διοργανώνουν μικρές αποδράσεις. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποία το πρωί της Δευτέρας αναχώρησαν από την Αθήνα με προορισμό την Ελαφόνησο.

Το ζευγάρι είναι λάτρης των ταξιδιών και έτσι με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται αγαπημένους και όχι μόνο προορισμούς. Μιας και οι δυο τους ακόμα έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, η μία στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” και ο άλλος στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, δεν μπορούν να κάνουν πολυήμερες εξορμήσεις, ωστόσο αυτό δεν τους πτοεί. Κάθε πρόταση για ταξίδι είναι δεκτή είτε πρόκειται για μικρό είτε πρόκειται για μεγάλο.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα, ξεκουράζονται και φορτίζουν τις μπαταρίες τους πριν ξεκινήσουν επίσημα τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Και οι δύο, ως ενεργοί χρήστες του Instagram, μοιράστηκαν φωτογραφίες από την απόδρασή τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More