Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; [pics]

Όλο και αυξάνονται οι κοινές εμφανίσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, το τελευταίο διάστημα. Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor είχαν ξεκινήσει την φιλία τους ήδη μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά βγαίνοντας έξω και επιστρέφοντας στην Ελλάδα δέθηκαν περισσότερο. Οι δυο τους έκαναν μαζί διακοπές σε Μύκονο και Ρόδο, ενισχύοντας έτσι τις φήμες ότι δημιουργήθηκε ειδύλλιο ανάμεσά τους.
Βέβαια, και οι δύο διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι είναι ζευγάρι, με την Ευρυδίκη από την μία να αναφέρει πως κάνουν μόνο παρέα και είναι αυτοκόλλητοι και τον Κωνσταντίνο από την άλλη να λέει πως δεν έχουν σχέση, αλλά θα μπορούσε στο μέλλον να την δει ερωτικά.
Το βράδυ της Παρασκευής, η γνωστή αθλητικογράφος και ο γοητευτικός personal trainer βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Μελίνας Ασλανίδου, στην Ιερά Οδό. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε δίπλα δίπλα, σε πολύ κοντινά τετ-α-τετ, ενισχύοντας έτσι κι άλλο τις φήμες πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους! Βέβαια δεν ήταν μόνοι τους αλλά στην παρέα βρισκόντουσαν και οι πρώην Survivors, Σόφη Πασχάλη και Γουίλι Καλβουρτζής.
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164