Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Το ζευγάρι είναι αχώριστο! [pics,vid]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελούν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όχι άδικα! Το ζευγάρι είναι πραγματικά αχώριστο και δεν σταματά τις βραδινές εξόδους είτε μόνο του είτε με καλή παρέα. Μάλιστα, οι πρώην “Survivors” δεν είναι μαζί μόνο στην ζωή αλλά και στη δουλειά, καθώς τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Ευρυδίκη πλαισιώνουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ.

Το βράδυ της Δευτέρας έδωσαν και εκείνοι το παρών στο μεγάλο πάρτι που οργάνωσε γνωστή εταιρεία ποτού στο Lohan Club με guest star τον διάσημο DJ David Morales. Στην παρέα τους ήταν και οι καλοί τους φίλοι Σόφη Πασχάλη και Κώστας Κοκκινάκης και όλοι μαζί διασκέδασαν και χόρεψαν ξέφρενα μέχρι το πρωί.

O Νεουορκέζος David Morales μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ εύκολα ως ο διασημότερος DJ στον πλανήτη. Μετράει πάνω από 20 χρόνια επιτυχιών, αναρίθμητων συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Jamiroquai, Bjork, Janet Jackson, Madonna, Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Whitney Houston και πολλούς άλλους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More