Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Ζουν τον έρωτά τους από νησί σε νησί – Νέα απόδραση στην μαγευτική Μήλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν φέτος να γυρίσουν όλα τα νησιά της Ελλάδας! Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και αυτός είναι και ο λόγος που εκμεταλλεύεται τις καλοκαιρινές διακοπές στο έπακρο. Το πρόγραμμα των επόμενων μηνών περιλαμβάνει μόνο… tour στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου! Λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια κοινής πορείας, οι δυο τους λάμπουν από ευτυχία.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκονται σε ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων, την Μήλο. Ο συγκεκριμένος προορισμός φημίζεται για τις υπέροχες και αμμώδεις παραλίες του αλλά και για τα εντυπωσιακά σπήλαια. Φορώντας μόνο το μαγιό τους οι δυο τους δεν σταματούν αν εξερευνούν κάθε μεριά του νησιού και να κάνουν βόλτες με φόντο το μπλε του Αιγαίου.

Ως λάτρεις του Instagram, τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν γινόταν να μην μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους αλλά και φωτογραφίες από τα απίθανα μέρη που συνάντησαν .

Δες φωτογραφίες:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει μαζί με την Σόφη Πασχάλη και την Χριστίνα Κανελλοπούλου!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164