Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Ζουν τον έρωτά τους στην Πάρο! Φωτογραφίες

Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Με το που ολοκληρώθηκαν οι τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις, η γνωστή δημοσιογράφος και ο personal trainer έφυγαν για διακοπές! Μετά από δύο μικρές αποδράσεις σε Κρήτη και σε Σαντορίνη, οι δυο τους βρίσκονται στην όμορφη Πάρο και περνούν υπέροχα.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει μπει για τα καλά σε mood διακοπών, ενώ μαζί με την Ευρυδίκη και τον Κωνσταντίνο βρίσκονται και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνεργάζεται τηλεοπτικά μαζί τους και φαίνεται πως έχουν ταιριάξει και… εκτός πλατό! Από την άλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την θέλουν να ακολουθεί το αγόρι της στο Open Tv.

Μέχρι στιγμής όμως, το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα των Κυκλάδων και δεν σκέφτεται στιγμή τη δουλειά, παρά μόνο σε ποια παραλία θα κολυμπήσουν σήμερα!

Δες φωτογραφίες από την απόδρασή τους στην Πάρο:

Μπορεί να έχει κύμα, ωστόσο οι παραλίες της Πάρου είναι απλά πανέμορφες!

Read More

And More