Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποιος είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της

Ο Γρηγόρης Μόργκαν φαίνεται πως είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, μετά τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η αθλητικογράφος έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Και μπορεί στο πρώτο άκουσμα, το όνομά του να μην θυμίζει και πολλά, ωστόσο ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν είναι και τόσο άγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς το 2018 συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 “Nomads” καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Δες αποκλειστικό βίντεο του TLIFE από την εποχή που ο Γρηγόρης Μόργκαν ήταν στο Nomads:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποιος είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της

 

O Γρηγόρης Μόργκαν είναι 43 ετών και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Καλιφόρνια και την Ελλάδα. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική καθώς είναι ντράμερ του συγκροτήματος BARB WIRE DOLLS ενώ παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα.

Ο πατέρας του είναι Αμερικανός, ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα. Το τελευταίο διάστημα λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, είχε επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μέχρι να ξαναμπεί στο στούντιο ηχογραφήσεων με το συγκρότημά του.

Εκτός από τη μουσική, μεγάλη του αγάπη αποτελεί και το surf ωστόσο, ο αθλητισμός είχε μπει στη ζωή του πολλά χρόνια πριν.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Krash Doll (@morgan.grigoris)

Σε ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό κι έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα 24, έχοντας πολλές πανελλήνιες νίκες στο ενεργητικό του, με μεγαλύτερη διάκριση τη στέψη του ως Βαλκανιονίκης. Στο μεταξύ, τους χειμώνες έκανε σκι και τα καλοκαίρια ό,τι είχε σχέση με τη θάλασσα.

Αργότερα ασχολήθηκε με τη μουσική και έκανε πραγματικότητα το όνειρό του, να μάθει drums. Και τελικά η μουσική ήταν εκείνη που τον κέρδισε. Αργότερα, μετακόμισε μόνιμα στο Los Angeles όπου είναι και η βάση του συγκροτήματός του.

Για τον Γρηγόρη Μόργκαν, το σερφ με το οποίο άρχισε να ασχολείται σε ηλικία 13-14 ετών, είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας,

«Όταν μπαίνω στο νερό όλες οι σκέψεις παύουν να υπάρχουν και υπάρχει μόνο το τώρα, η απόλυτη στιγμή. Γίνεσαι ένα με το νερό και το κύμα και ταυτόχρονα νιώθεις δέος και απόλυτο σεβασμό για τη φύση. Με το surf δεν πηγαίνεις ενάντια στη φύση, την ακολουθείς και σε πάει το κύμα εκεί που πρέπει, εσύ απλώς παίζεις πάνω σε αυτό» είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο lovesurfing.gr

Στην Κρήτη βρέθηκε για χάρη του αγαπημένου του αθλήματος το 2018 και από τότε “κόλλησε” με το μέρος και τους ανθρώπους της.

Εκεί πέρασε και μεγάλο μέρος του φετινού καλοκαιριού, όπου – σύμφωνα με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ- φαίνεται να ήρθε πιο κοντά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πλέον όλα δείχνουν πως ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί ένα πολύ όμορφο ειδύλλιο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Οι αναρτήσεις από την Κρήτη

 

Δες παρακάτω τα posts στα οποία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον έχει ταγκάρει μαζί με ακόμα φίλους από την παρέα της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Read More

And More