Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα σχόλια του Γρηγόρη Μόργκαν κάτω από τις φωτογραφίες της και οι φήμες για νέα σχέση

Nέα σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή εδώ και λίγο καιρό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σήμερα μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” και το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, η σχέση της αθλητικογράφου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έχει λήξει και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και λίγους μήνες είναι σε σχέση με τον ντράμερ Γρηγόρη Μόργκαν που στο παρελθόν είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, “Nomads”.

Οι δυο τους πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί το καλοκαίρι καθώς βρέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κρήτη όπου και ανακάλυψαν πως έχουν ένα κοινό, την αγάπη τους για τη θάλασσα και το surf.

Kαι μπορεί όλο αυτό το διάστημα να ήταν αρκετά διακριτικοί μεταξύ τους ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ο Γρηγόρης Μόργκαν έχει κάνει κάποια σχόλια σε αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Το ένα σχόλιο ήταν κάποια emoji που έβαλε ο μουσικός κάτω από μια φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην οποία τη βλέπουμε μέσα στη θάλασσα πάνω σε μια σανίδα του surf.

Το άλλο σχόλιο έγινε κάτω από το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της η αθλητικογράφος όπου ο Γρηγόρης Μόργκαν έγραψε, «Ωραίο τραγούδι, πως ονομάζεται το συγκρότημα; Ρωτάω για έναν φίλο. Ευχαριστώ πολύ».

 

 

Read More

And More