Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το δημόσιο ξέσπασμα με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στην προχθεσινή πορεία

Ένα βίντεο από την προχθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έκανε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να βγει εκτός εαυτού. Στο βίντεο αυτό φαίνονται δυο κοπέλες να παίρνουν μια εικόνα της Παναγιάς από το μηχανάκι ενός κυρίου η οποία είχε σπάσει από προηγούμενη επίθεση και να την καταστρέφουν ολοκληρωτικά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, βλέποντας αυτό το στιγμιότυπο ενοχλήθηκε πάρα πολύ και ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Κυκλοφορεί που λέτε ένα βίντεο από προχθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Πολλοί από εσάς μπορεί να το είδατε. Όσοι δεν το είδατε, να σας εξηγήσω. Ο κύριος πάνω στο μηχανάκι κρατάει μια εικόνα της Παναγιάς. Αφού οι ΝΕΑΡΟΊ ΔΙΑΔΗΛΩΤΈΣ – ΚΑΘΌΛΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΆ – του σπάνε την εικόνα, ο άνθρωπος μαζεύει ό,τι έχει απομείνει και το βάζει στο μηχανάκι του να φύγει.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο απεικονίζεται ο κύριος πάνω στο μηχανάκι του, η σκισμένη εικόνα της Παναγιίας πάνω στην καρότσα του και δυο νέες κοπέλες δεξιά και αριστερά του, οι οποίες για το show off της υπόθεσης αρπάζουν τη χιλιοσκισμένη εικόνα σαν λάφυρο να την αποτελειώσουν.

Καθόλου τυχαία δεν επέλεξα αυτό το στιγμιότυπο γιατί εδώ φαίνονται τα πρόσωπά τους και εύχομαι να φτάσει αυτό το στόρι στα χέρια τους για να διαβάσουν πόσο πολύ ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Γενικά και ειδικά. Δεν με αφορά που πιστεύεις, αν πιστεύεις, τι πιστεύεις, ποιος είσαι ποιος δεν είσαι. Ούτε η αρχή με νοιάζει, ούτε τι είπε ο κύριος, ούτε αν απάντησε προσβλητικά ή δεν απάντησε. Εγώ είδα ένα βίντεο εξοργιστικό που σφίχτηκε πάλι η καρδιά μου με το πόσο μίσος και θυμό έχουν οι μερικοί δυστυχισμένοι άνθρωποι. Λίγος σεβασμός και ανθρωπιά. Αυτό μόνο” έγραψε.

Read More

And More