Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών στα ελληνικά νησιά

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους περισσότερου να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, λίγο πριν αποχαιρετήσουν τις ξέγνοιαστες στιγμές.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία για μια ακόμη χρονιά κάνει το tour της στα ελληνικά νησιά, παρέα με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά έντονη για την δημοσιογράφο, καθώς στην αρχή του χρόνου αποφάσισε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει για αρκετό καιρό. Αμέσως μετά για την ίδια ακολούθησε ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική, όπου έζησε μαγικές στιγμές.

Και το καλοκαίρι της όμως, ξεκίνησε αρκετά νωρίς με μικρές αποδράσεις στα νησιά των Κυκλάδων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν μεγαλύτερες εξορμήσεις.

Ένα από τα πρώτα νησιά που επισκέφθηκε φέτος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η Τήνος και η Σαντορίνη. Η ίδια ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Νάξος και τα Κουφονήσια και μετά από μια μικρή στάση στην Αθήνα, ταξίδεψε στην πατρίδα της, την Λέσβο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, για τελευταίο προορισμό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε το αγαπημένο της νησί που δεν είναι άλλο από την Κρήτη. 

Εκεί βρίσκονται και οι καλοί της φίλοι, Χριστίνα Κανελλοπούλου και ο σύντροφός της, Κώστας Κοκκινάκης, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια μαζί της βρίσκεται και ο Γρηγόρης Μόργκαν, με τον οποίο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι.

Παρότι κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, οι συνεχόμενες κοινές εξορμήσεις τους, καθώς τα σχόλια και τα like στα social media μαρτυρούν πως πρόκειται για μια πολύ όμορφη σχέση.

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Read More

And More