Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων της! Ποιοι “Survivors” έδωσαν το παρών;

Εχθές 14/5 ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς είχε τα γενέθλιά της! Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε τα 34 της χρόνια και… στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή τόσο με το άνοιγμα της εστίασης όσο και με το τέλος του lockdown, καθώς κατάφερε να τα γιορτάσει όπως ακριβώς ήθελε!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι γενεθλίων στο εστιατόριο του καλού της φίλου Κώστα Αναγνωστόπουλου στην Κάντζα, όπου κάλεσε τους φίλους της! Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Βασάλος, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Χριστίνα Κοκκινοπούλου, η Γωγώ Φαρμάκη και φυσικά οι κολλητές της από το Survivor Λάουρα Νάργες και Σόφη Πασχάλη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσβησε μια άκρως εντυπωσιακή ροζ τούρτα, ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύσει δεκάδες στιγμιότυπα στα social media από το πάρτι γενεθλίων της!

 

“Μου δίνει πολλή χαρά να με θυμούνται άνθρωποι που αγαπώ και εκτιμώ. Ευχαριστώ όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου!” έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More