Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μήνυμα του Γρηγόρη Μόργκαν για την υποψηφιότητά της στο Survivor All Star

Υποψήφια προς αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τα δικά της πρόσωπα που βρίσκονται στην Ελλάδα εκφράζουν τη στήριξή τους προς το πρόσωπό της από την πρώτη στιγμή και μέσω των social media.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι και ο Γρηγόρης Μόργκαν με τον οποίο οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες. 

Λίγο πριν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και ενώ οι φήμες πως η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλος έχει τελειώσει οριστικά φούντωναν, κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Μόργκαν.

Κι ενώ κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση, τώρα που εκείνη είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, ο μουσικός δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του προς το πρόσωπό της παρακινώντας τους ακόλουθούς του να ψηφίσουν για την παραμονή της σε αυτό ανακοινοποιώντας την ανάρτηση ενός κοινού τους φίλου προσθέτοντας το σχόλιο: «surfers unite».

Read More

And More