Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Βραδινή έξοδος στο Κολωνάκι χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας, συνεχίζουν μαζί και απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους. Μπορεί ο καθένας να έχει τις δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις και να λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι, όμως τα βράδια τους ανήκουν.

Οι δυο τους παραμένουν full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ όσο περνάει ο καιρός βλέπουν τη σχέση τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι δεν αποκλείουν το γεγονός να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αφού πλέον ο ένας είναι σίγουρος για τον άλλον.

Πρόσφατα, όμως, η όμορφη δημοσιογράφος πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο, χωρίς τον σύντροφό της να την συνοδεύει όπως συνήθως. Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη βρέθηκε στο Κολωνάκι και έδωσε το “παρών” στο πάρτι γενεθλίων του καλού της φίλου και συνεργάτη Κώστα Τσουρού, ο οποίος “έκλεισε” τα 38 του χρόνια έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ντυμένη casual, φορώντας ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και μαύρες γόβες, η Ευρυδίκη έδειχνε όμορφη κι εντυπωσιακή, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν σταμάτησε να χαμογελά και να διασκεδάζει μαζί με τους φίλους και συναδέλφους της.

Δες τις φωτογραφίες:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κώστας Τσουρός

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κώστας Τσουρός

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Παναγιώτης Χατζηδάκης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Παναγιώτης Χατζηδάκης

Βαλαβάνη-Σκαμνάκης-Πετρογιάννη-Τσουρός-Παραδεισανού-Γκαγκάκη-Ασλάνογλου

Read More

And More