Ευθύμης Γεωργόπουλος: Ο κολλητός του Πάνου Νάτση συγκλονίζει – «Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο»

Ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Γενάρη ύστερα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο καλύτερος φίλος του και ταλαντούχος ηθοποιός, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό και μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του Πάνου Νάτση…

«Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε ότι λείπει ο Πάνος Νάτσης. Ήταν ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος του κόσμου. Ήταν οι πιο περίεργες πρόβες της ζωής μου μετά το θάνατό του. Ο Πάνος μου είχε πει να διαβάσω τα κείμενα για να τον αντικαταστήσω επειδή φοβόταν ότι είχε Covid», ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός για το χαμό του φίλου του και τα συναισθήματά του όταν κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στο θέατρο.

«Όταν φεύγω από το θέατρο στεναχωριέμαι πολύ, επειδή βγαίναμε πάντα, περιμένω τον Πάνο να με πάρει τηλέφωνο», πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ περιέγραψε ότι «Από τον Πάνο έχω κρατήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές».

«Το ότι καταφέραμε να βγούμε στην σκηνή μετά το θάνατο του Πάνου Νάτση ήταν ένα κατόρθωμα 8 ηθοποιών και του Γιώργου Καπουτζίδη. Η συνεργασία με το Γιώργο Καπουτζίδη είναι πολύ ωραία», εξήγησε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος αναφορικά με την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο θέατρο ΗΒΗ.

 

Κλείνοντας, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος έστειλε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον αδικοχαμένο φίλο του.

«Αν είχε την δυνατότητα ο Πάνος Νάτσης να με ακούσει θα του έλεγα “ραντεβού 9 η ώρα όπου θέλει, να τα πούμε λίγο”», είπε συγκινημένος.

Read More

And More