Ευτυχείτε: H απάντηση – “σπόντα” του Νίκου Γεωργιάδη σε όσα γράφονται για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί του Σαββάτου η είδηση πως ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Νίκος Γεωργιάδης εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο πρωινό πρόγραμμα του Open το πρωί της Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το μήνυμα: «Όταν φτάσει η ώρα να πεις αντίο, φύγε ήσυχα, χωρίς φασαρία».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε στο TLIFE το τέλος της συνεργασίας του με το «Ευτυχείτε».

Το TLIFE επικοινώνησε και με άνθρωπο του καναλιού, ο οποίος μας επεσήμανε ότι στο κανάλι, με αφορμή τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, αποφασίστηκε ο περιορισμός των ανθρώπων στο πάνελ. Συγκεκριμένα, εκτός από την παρουσιάστρια, στο τραπέζι θα βρίσκονταν τα παλαιότερα μέλη της εκπομπής, δηλαδή ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, οι οποίοι εμπλέκονται με το μεγαλύτερο μέρος της θεματολογίας της εκπομπής. Οι υπόλοιποι δεν θα έδιναν το «παρών» επί καθημερινής βάσεως και η παρουσία τους θα γινόταν εναλλάξ σε rotation. Μάλιστα το γεγονός πως φέτος στην εκπομπή συνωστίστηκαν πολλοί δημοσιογράφοι με το ίδιο αντικείμενο (Γκουντάρας, Γεωργακοπούλου, Γεωργιάδης, Πουλόπουλος, Κόσιαβα), είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκής τηλεοπτικός χρόνος για όλους στο πάνελ προκαλώντας δυσαρέσκεια σε κάποιους.

Πριν από λίγη ώρα ωστόσο ο Νίκος Γεωργιάδης με δυο νέες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδωσε τη δική του απάντηση.

¨Μην πιστεύεις όσα διαβάζεις” έγραψε στη μια του ανάρτηση ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώ η δεύτερη έγραφε, “Οι άνθρωποι πάντα θα διαδίδουν φήμες για σένα. Oι άνθρωποι πάντα θα προκαλούν δράματα που σε αφορούν αλλά το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να σηκώσεις το ανάστημά σου και να χαμογελάσεις”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

 

Read More

And More