Ευχάριστα νέα για την Britney Spears! Πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική

Μετά από 30 μέρες ακριβώς νοσηλείας της σε ψυχιατρική κλινική του Beverly Hills, η Britney Spears πήρε εξιτήριο. Να σου θυμίσουμε πως η διάσημη τραγουδίστρια εισήχθη στις αρχές Απριλίου σε μονάδα ψυχικής υγείας, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του πατέρα της. Πλέον, η “πριγκίπισσα” της ποπ μουσικής βρίσκεται σπίτι της και σύμφωνα με το People “είναι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε και θα περάσει το Σαββατοκύριακο με τους γιους της και τον σύντροφό της Sam Ashgari”.

«Όλα πάνε καλά. Η οικογένειά μου πέρασε πολλά το τελευταίο διάσημα και χρειαζόμουν χρόνο για να συνέλθω, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Θα επανακάμψω πολύ σύντομα», δήλωσε πριν μερικές μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://instagram.com/p/BwnqpG5g7qn/

Σύμφωνα με το TMZ, η Britney Spears έφυγε οικειοθελώς από την ψυχιατρική κλινική, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη σαφείς οδηγίες από το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς της για τη σωστή δόση των φαρμάκων που πρέπει να παίρνει καθημερινά για να νιώσει καλύτερα.

Read More

And More