Ευχάριστα νέα για την Μαριάντα Πιερίδη! “Ο γιος μου θα αποκτήσει αδερφάκι”

Η Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στην Νάνσυ Παραδεισανού και αποκάλυψε τα ευχάριστα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένη με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση, αποκάλυψε πως ο πρώην της περιμένει κι άλλο παιδί και πως ο γιος της Νικόλας θα αποκτήσει έτσι αδερφάκι.

“Ο σύζυγος μου είναι σαν μπαμπάς για τον Νικόλα, τον έζησε από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Η σύζυγος του πρώην μου είναι έγκυος τώρα, οπότε θα αποκτήσει και αδερφάκι. Είμαστε μια χαρούμενη σουηδική οικογένεια! Έχουμε πολύ καλές επαφές. Δεν πήγαμε στον γάμο μου αλλά πήγε στον γυναικολόγο μου” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

 

Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη, στην οποία όπως είδαμε πριν μερικό διάστημα μέσα από τα social media, της χρωστάει μαθήματα yoga!

“Δεν την μύησα εγώ στην γιόγκα, ο σύζυγός της την έβαλε σε αυτόν τον τρόπο ζωής, έχει αλλάξει εντελώς η Ελένη. Είναι καταπληκτική και μέσα και έξω είναι ζεν. Χρωστάω μαθήματα γιόγκα. Αν μου πει να πάω, θα πάω. Θα βρω τρόπο!” αποκάλυψε η Μαριάντα Πιερίδη για τη γνωστή τραγουδίστρια.

Read More

And More