Φ. Σκορδά: Ανέμελες στιγμές στην Τήνο λίγο πριν την τηλεοπτική επιστροφή στον ΑΝΤ1!

Στην αγαπημένη της Τήνο βρίσκεται η Φαίη Σκορδά που από την 1 Αυγούστου ανήκει μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Μαζί τους στην νέα τηλεοπτική στέγη θα είναι και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αλλά και η Αλεξάνδρα Κατσαίτη, όπως μας ενημέρωσε μέσα από το instagram η ξανθιά παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι των παρουσιαστών έχει μαζί του στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί και τον 2,5 ετών γιο του, Γιάννη.

“Η Φαίη και ο Γιώργος απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι ακόμη περισσότερο, γιατί ο Γιάννης έχει μεγαλώσει αρκετά και μπορούν να περνάνε περισσότερες ώρες στην παραλία. Μέχρι και πέρσι η φαίη αναγκαζόταν τα μεσημέρια να επιστρέφει από τη θάλασσα για ν ατον κοιμίσει στο σπίτι”, εξηγεί στο ΟΚ! στενός φίλος του ζευγαριού.

Η καθημερινότητά τους στο νησί κυλάει όμορφα και ήρεμα αφού τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος φροντίζουν να γεμίζουν τις μπαταρίες τους για να επιστρέψουν δυναμικά στις νέες τηλεοπτικές τοςυ υποχρεώσεις.

Η Φαίη έχει αναλάβει να μαγειρεύει μόνη της στο σπίτι αφού προηγουμένως έχει κάνει τα απαραίτητα ψώνια στη Χώρα. Προτιμάει τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά αλλά και ψάρια και ντόπια κρέατα.

Τα απογεύματα χαίρονται τις βόλτες με το γιο τους στα απόμερα χωριά του νησιού και συχνά συναντούν και τον νονό του μικρού, τον μαιευτήρα Θάνο Παράσχο που το σπίτι του στο νησί είναι κοντά τους. Μαζί τους βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες και η Σάσα Σταμάτη.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More