Φ. Σκορδά: Το ταξίδι στην Τήνο με τον Γιώργο και τον Γιαννάκη!

Μαυρισμένη και ανανεωμένη γύρισε η Φαίη Σκορδά από το όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Η παρουσιάστρια του “Πρωινό mou” ταξίδεψε στην Τήνο μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα και το γιο τους. Από την βάφτιση του μικρού Γιαννάκη ο συγκεκριμένος προορισμός έχει γίνει ο αγαπημένος του ζευγαριού.

Αναχώρησαν λοιπόν οικογενειακώς το απόγευμα της Παρασκευής από το λιμάνι της Ραφήνας. Τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος χρειαζόντουσαν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τον 2 ετών γιο τους, μακριά από το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα.

Η απόδρασή τους στο αιγαιοπελαγίτικο νησί περιλάμβανε μπάνιο, παιχνίδια στη θάλασσα, βόλτες και φαγητό σε γραφικά ταβερνάκια.

Από τις αγαπημένες τους παραλίες είναι αυτή στο γραφικό κόλπο Βουρνή, στην περιοχή Κιονιά. Μια ερημική παραλία όπου το ζευγάρι μπορούσε να απολαύσει τις βουτιές του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Δεινός κολυμβητής έχει αναδειχθεί όμως και ο Γιαννάκης αφού δύο φορές την εβδομάδα κάνει μαθήματα baby swimming.

Η Φαίη έκανε αρκετές ώρες ηλιοθεραπεία και κάπως έτσι γύρισε στην Αθήνα μαυρισμένη και ανανεωμένη! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε σε πρόσφατη βόλτα της στον Πειραιά όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Φορώντας ένα μαύρο στενό φόρεμα που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της και τα καλλίγραμμα πόδια της κατευθύνθηκε στην εκδήλωση όπου ήταν καλεσμένη.

Read More

And More