Fadi Fawaz: Η πρώτη εμφάνιση μετά το θρίλερ με τους ισχυρισμούς για αυτοκτονία του George Michael!

Την πρώτη του εμφάνιση δέκα μέρες μετά το θάνατο του George Michael και το θρίλερ με τις δηλώσεις πως αυτοκτόνησε ο μεγάλος σταρ, έκανε ο σύντροφός του, Fadi Fawaz. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Mirror, ο εδώ και οκτώ χρόνια σύντροφος του George Michael έδειχνε καταπονημένος και ιδιαίτερα στενοχωρημένος με τις τελευταίες εξελίξεις. Ωστόσο, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να προχωρήσει στη ζωή του.

Το τελευταίο θρίλερ όμως, που διαδραματίστηκε με τα tweets στο προφίλ του δεν τον άφησε σε ησυχία. Αρχικά, όλοι οι φίλοι και οι θαυμαστές του ζευγαριού είδαν έντρομοι τα tweets του Fadi Fawaz στο προφίλ του που μιλούσαν για αυτοκτονία του George Michael.

“Το μόνο πράγμα που ήθελε ο George, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε”, ανέφερε το tweet. Λίγο αργότερα όμως, η δήλωση διεγράφη και έκλεισε και ο λογαριασμός στο twitter. Την ίδια στιγμή η νεκροτομή δεν έχει δείξει αν υπήρξαν ναρκωτικά ή άλλες ουσίες στο αίμα του τραγουδιστή.

Οι αποκαλύψεις όμως, δεν σταματούν εκεί, αφού ο Fadi μίλησε στη βρετανική Mirror και δήλωσε πως δεν έγραψε αυτός τα tweets περί αυτοκτονίας του διάσημου τραγουδιστή και κάποιος χάκερ μπήκε στο λογαριασμό του.

Η συμπεριφορά του 43χρονου Fadi, όμως ήταν λίγο περίεργη, καθώς ισχυρίστηκε πως όχι μόνο δεν έγραψε τίποτα περί αυτοκτονίας, αλλά δεν ήξερε και τι έγινε το μοιραίο βράδυ πριν το θάνατό του George Μichael. Ο ίδιος είπε πως δεν συναντήθηκαν καθόλου γιατί κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του.



Read More

And More