Φαίδων Κεφαλέας: Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη! [pics]

Φαίδων Κεφαλέας: Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη! [pics] | tlife.gr

Τον Φαίδωνα Κεφαλέα τον γνωρίσαμε μέσα από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη το 2009 και τον ξεχωρίσαμε για την εκθαμβωτική του εμφάνιση και την ευγενική φυσιογνωμία του. Στα χρόνια που ακολούθησαν έκανε κάποιες προσπάθειες στην ελληνική showbiz, χωρίς ωστόσο να έχουν ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Σήμερα ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, συζεί με την Ελληνοαμερικανίδα Άννα Χριστίνα Αρβανίτη και ασχολείται με το business management.

Η όμορφη σύντροφός του είναι απόφοιτος του New York University, στο οποίο σπούδασε business and economics, ενώ οι γονείς της έχουν αλυσίδα καταστημάτων εστίασης. Είναι μαζί αρκετά χρόνια, αφού μπήκαν σε σχέση σχεδόν αμέσως μετά την εγκατάσταση του Φαίδωνα στην Αμερική. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη και το καλοκαίρι που πέρασε ταξίδεψαν μαζί στην Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσει ο Φαίδωνας την αγαπημένη του στην οικογένειά του.

Επαγγελματικά έχει πλέον βρει τις ισορροπίες του στην αμερικανική μητρόπολη: «Κινούμαι στον τομέα του business management σε μαγαζιά, κάτι που μου έχει εξασφαλίσει μια οικονομική ασφάλεια γιατί το κόστος ζωής εδώ είναι αρκετά υψηλό» έχει πει σε συνέντευξή του, χωρίς ωστόσο να έχει εγκαταλείψει τον κόσμο του θεάματος, αφού έχει συμβόλαιο με μεγάλο καλλιτεχνικό πρακτορείο της Νέας Υόρκης.

Δες κοινές φωτογραφίες τους:

READ more