Φαίδρα Παπανδρέου: Η 17χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου δηλώνει ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει πριν μερικές ημέρες η καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, με την πασαρέλα της στα Madwalk.

Η 17χρονη κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου, µε ύψος 1,78 µ., περπάτησε στο σόου της Σήλιας Κριθαριώτη και συγκεκριμένα στην κολεξιόν «Celia Kritharioti 5226», όπου τραγούδησε η Ζόζεφιν.

Μιλώντας στο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, η Φαίδρα Παπανδρέου αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια, τη σχέση με τους γονείς της ενώ σχολιάζει και την πολιτική κατάσταση της χώρας μας.

Πες µας λίγα πράγματα για σένα

Είμαι 17 χρόνων, πηγαίνω στο St Catherine’s British School και φέτος είναι η τελευταία µου χρονιά. Σκέφτομαι να ασχοληθώ µε το marketing, αλλά μπορεί να ασχοληθώ και µε την πολιτική.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Vernicos Collection (@marinavernicos)

Τι εννοείς;

Θέλω παράλληλα να σπουδάσω και International Relations. Με ενδιαφέρει η πολιτική. Μου αρέσει να έχω γνώση για το τι γίνεται γύρω, να μπορώ να έχω άποψη και, φυσικά, να προσφέρω στον κόσμο ό,τι μπορώ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν παππούς σου. Τι θυμάσαι από εκείνον;

Δυστυχώς, δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον παππού µου. Τον ζω από τις ιστορίες που ακούω, από την οικογένειά µου και από τους ανθρώπους που τον ήξεραν. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, διότι ήταν ένας πραγματικός ηγέτης, τον οποίο λάτρεψε και αγάπησε ο κόσμος, γιατί ήταν δίπλα τους.

Πατέρας σου είναι ο Νίκος Παπανδρέου και μητέρα σου η Αλεξία. Τι συμβουλές σού δίνουν;

Οι γονείς µου είναι πάντα στο πλευρό µου. Με στηρίζουν σε ό,τι κάνω. Είναι οι κολλητοί µου. Ξέρουν τα πάντα για µένα, τα μοιράζομαι όλα μαζί τους. Η μητέρα µου είναι η καλύτερή µου φίλη και μάλιστα, όταν κάνω πασαρέλα στο Madwalk, είναι από κάτω και µου δίνει δύναμη. Είναι πάντα δίπλα µου.

Πώς σου φαίνεται το σημερινό ΠΑΣΟΚ;

∆εν θα ήθελα να πάρω θέση δημόσια, δεν υπάρχει λόγος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πατέρας µου, ο Νίκος Παπανδρέου, είναι ένας άνθρωπος γεννημένος για την πολιτική – άλλωστε του το είχε πει και ο παππούς µου. Ο πατέρας µου είναι ένας άνθρωπος µε αξιόλογες σπουδές, παράλληλα όμως είναι χαμηλών τόνων και μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τόπο. Είμαι υπερήφανη για εκείνον. Είναι ένας άνθρωπος που δεν λέει πολλά λόγια, αλλά κάνει πράξεις. Έτσι πρέπει να είναι οι πολιτικοί. Του έχω τεράστια αδυναμία, είναι ο καλύτερος μπαμπάς για µένα. Επίσης, η μητέρα µου είναι μια δυναμική γυναίκα, που στηρίζει τον σύζυγό της και στα πάνω του και στα κάτω του. Για µένα είναι πηγή έμπνευσης.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Στέφανο Κασσελάκη;

∆εν θέλω να µπω στη διαδικασία να κρίνω κανέναν πολιτικό. Γενικότερα, η άποψή µου, ως μια κοπέλα που σε λίγο καιρό θα γίνει 18, είναι ότι ο κόσμος θέλει έργα και όχι λόγια. Αυτό το λέω για όλους τους πολιτικούς. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει λόγια

Read More

And More