Φαίη Σκορδά – ‘Αννα Μπεζάν: Τι λέει στο TLIFE, η νεαρή ηθοποιός που μεγάλωσε στο ίδρυμα και έκανε την παρουσιάστρια, σήμερα να δακρύσει

Η Φαίη Σκορδά δάκρυσε όταν ο σημερινός της, καλεσμένος, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης της αποκάλυψε την ταυτότητα της νέας του συμπρωταγωνίστριας στο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου “8 Λέξεις”. Η παρουσιάστρια η οποία είναι ιδιαίτερα, ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά είχε επισκεφτεί, πριν από αρκετά χρόνια το ορφανοτροφείο, στο οποίο φιλοξενούνταν η μικρή, τότε, Άννα Ραφαέλλα Μπεζάν και είχε κάνει δώρο σε όλα τα παιδιά, αθλητικά παπούτσια.

Το TLIFE, επικοινώνησε με την Άννα- Ραφαέλα η οποία σε ένα διάλειμμα, από τα γυρίσματα της σειράς, στην οποία  συμμετέχει, μίλησε και εκείνη συγκινημένη, για την συνάντηση που είχε στο παρελθόν με την Φαίη Σκορδά. 
Η ξανθιά παρουσιάστρια, τότε, παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα την καθημερινή, πρωινή, εκπομπή στο Mega. Η Φαίη Σκορδά είχε επισκεφτεί το ίδρυμα με μία φίλη της και είχε προσφέρει δώρα σε όλα τα παιδιά. Η Αννα Ραφάελα θυμάται το γλυκό χαμόγελο της παρουσιάστριας, την ζεστασιά που εξέπεμπε ως άνθρωπος και τα λόγια που της είχε πει, χαρίζοντας στο μικρό κορίτσι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Μιλώντας στο TLIFE  η νεαρή ηθοποιός για την Φαίη Σκορδά είπε:
“Ειχε έρθει η Φαίη να μας επισκεφτεί και να δει τα παιδιά του ορφανοτροφείου και μας είχε φέρει αθλητικά παπούτσια για όλα τα παιδιά . Εγώ είχα έρθει πιο κοντά με τη Φαίη γιατί μία κοπέλα που ήταν μαζί με τη Φαίη ήθελε να γίνει εθελόντριά μου, δηλαδή να με βγάζει έξω βόλτες, να περνάμε κάποιες ώρες μαζί ,αυτό, ωστόσο δεν έγινε γιατί οι συνθήκες δεν ευνόησαν . Είχχαμε έρθει πολύ κοντά με την Φαίη και μου είχε μιλήσει πολύ προσωπικά και θυμάμαι ότι μου έλεγε τι υπέροχα ματάκια είναι αυτά ,είσαι ένα αγγελάκι” .

Read More

And More