Φαίη Σκορδά: Απόψε είναι η μεγάλη της βραδιά στο DWTS!

Η παρουσίαστρια του ΑΝΤ1 ξενύχτησε, κόπιασε, προσπάθησε και σήμερα έχει έρθει η ώρα να δείξει όλα όσα έμαθε αυτό το διάστημα. Η Φαίη Σκορδά σε λίγες ώρες θα ανέβει στη σκηνή του φιλανθρωπικού σόου χορού του ANT1, Dancing With The Stars, για να παρουσιάσει την χορογραφία που ετοίμασε για εκείνη η Γκαλένα Βελίκοβα.

Με περιβολή χορεύτριας και όρεξη να τελειοποιήσει τη χορογραφία της η Φαίη Σκορδά πέρασε πολλές ώρες στη σχολή χορού της Γκαλένα Βελίκοβα, φροντίζοντας να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις πρόβες της.

/
Και ξεκινάμε σχολίαζε η Φαίη Σκορδά μέσω Instagram αργά το βράδυ της 24ης Νοεμβρίου, λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες χορού.

/

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λογική πάνω στην οποία σχεδιάστηκε η χορογραφία της ήταν παρόμοια με τις χορογραφίες που έχουμε δει να εκτελεί σε παλαιότερους κύκλους του DWTS, από τις παρουσιάστριες του show, Ζέτα Μακρυπούλια και Δούκισσα Νομικού. Αρκετοί χορευτές λοιπόν, αναμένεται να την πλαισιώνουν απόψε στη σκηνή του λαμπερού show.

/

Ωστόσο η χορογραφία που θα εκτελέσει η παρουσιάστρια της πρωινής ζωνης του σταθμού φαίνεται πως είναι αρκετά απαιτητική, καθώς η Φαίη Σκορδά μέσα σε λίγο καιρό αποχωρίστηκε τα αθλητικά της στις πρόβες και τα αντικατέστησε… με πουέντ. Ο χορός πάνω στα γνωστά παπούτσια που φορούν οι μπαλαρίνες σίγουρα δεν είναι εύκολος, ούτε ανώδυνος. Αλλά η Φαίη Σκορδά φαινόταν αποφασισμένη να δουλέψει και να τελειοποιήσει την χορογραφία της.

/

/

Δεν είναι λοιπόν παράλογο που η ίδια εξέφραζε το άγχος της για την αποψινή της εμφάνιση καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας μέσα από την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1. Ελπίζουμε το άγχος της να αποδειχθεί μόνο δημιουργικό γιατί σε λίγο ξεκινά ο χορός. Καλή επιτυχία!

Read More

And More