Φαίη Σκορδά: Αποχαιρέτησε τον Θέμο Αναστασιάδη δείχνοντας το δώρο που της είχε κάνει στην πρώτη της εγκυμοσύνη

Σοκαρισμένος είναι ο δημοσιογραφικός χώρος, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη. Ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής έφυγε από την ζωή, το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Από τον περασμένο Νοέμβριο, μάλιστα, νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία και γι’ αυτό ζούσε μόνιμα εκεί με την οικογένειά του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Θέμος Αναστασιάδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, που τον γνώριζαν, είχαν συνεργαστεί μαζί του και τον αγαπούσαν, έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια την θλίψη τους και να τον αποχαιρετήσουν.

Μεταξύ άλλων και η Φαίη Σκορδά, η οποία του είπε το “αντίο” της μέσα από τα InstaStories της, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα ξύλινο αλογάκι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι Θέμο». Η ανάρτησή της προκάλεσε αίσθηση, καθώς κανείς δεν γνώριζε τη σημασία πίσω από αυτή την φωτογραφία. Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό“, η παρουσιάστρια έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

«Για τον κόσμο είναι ο Θέμος Αναστασιάδης, είναι οι εκπομπές, είναι η εφημερίδα. Θεωρώ ότι καθένας κρατά το δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Ο τρόπος που θυμόμαστε κάτι, έχει να κάνει με το πως είμαστε. Εγώ κρατάω αυτό το αλογάκι. Όταν είχα μείνει έγκυος είχε χαρεί πάρα πολύ και είχε φτάσει στο σπίτι σχεδόν ένα φορτηγό που κατέβαιναν τα δώρα. Είχα πάθει σοκ! Δεν το περίμενα. Ήταν μη αναμενόμενο. Από τη χαρά του είχε στείλει πάρα πολλά δώρα για τον Γιάννη και αυτό το αλογάκι του έχουμε κρατήσει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Read More

And More