Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της, 12 μέρες μετά τη διάγνωση με κορονοϊό!

Στο σπίτι της στην Βούλα παραμένει κλεισμένη η Φαίη Σκορδά, από την ημέρα που διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 κρατά τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας από τα παιδιά της και τηρεί όλους τις υποδείξεις του υπουργείου Υγείας, μέχρι να γίνει τελείως καλά και να μην αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους.

Μπορεί η οικοδέσποινα της εκπομπή “Το Πρωινό” να βγήκε θετική στον νέο φονικό ιό που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας σε όλο σχεδόν τον πλανήτη, ωστόσο, ευτυχώς δεν συνέβη το ίδιο στα δύο αγόρια της, Γιάννη και Δημήτρη, όσο και τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο.

Η Φαίη, ως λάτρης των social media, το βράδυ της Τρίτης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagramμια πολύ τρυφερή φωτογραφία, δείχνοντάς τους πώς τα περνούν οι γιοι της στην καραντίνα.

Στον εν λόγω στιγμιότυπο, ο Γιάννης ζωγραφίζει στο παιδικό δωμάτιο, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται ξαπλωμένο στο κρεβάτι και τον παρακολουθεί προσεκτικά, παίζοντας παράλληλα με τα παιχνίδια του.

“Ελπίζω κι εύχομαι να είστε όλοι καλά… Εγώ συνεχίζω χωρίς συμπτώματα και το μόνο που περιμένω είναι να τα αγκαλιάσω σφιχτά…. Σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια κ για το ενδιαφέρον σας. Κάντε μια αγκαλιά στα παιδάκια σας και για μένα…” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More