Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η νέα ομάδα – έκπληξη της εκπομπής της

Έχουν περάσει 10 χρόνια από όταν η Φαίη Σκορδά ξεκινούσε το Πρωινό στην πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά τα πρώτα τρία χρόνια του Mega, η παρουσιάστρια μετακόμισε στο τηλεοπτικό της σπίτι, όπως απέδειξε ο χρόνος, τον ΑΝΤ1. Όλη αυτή την περίοδο, η εκπομπή που δημιούργησε αποτέλεσε οδηγό για τις περισσότερες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της δεκαετίας.

Από τα πρώτα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης μέχρι τον κορονοϊό, η Φαίη Σκορδά ελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό περιβάλλον με έντονο ανταγωνισμό -αναρίθμητες εκπομπές συσσωρεύτηκαν στη ζώνη 10:00 – 13:00- και κατάφερε όχι απλά να κρατήσει ψηλά το Πρωινό, αλλά να κόβει πρώτη και το νήμα της τηλεθέασης.

Επειδή, λοιπόν, μπροστά μας ανοίγεται μια τηλεοπτική σεζόν με ιδιαίτερες δυσκολίες και απρόβλεπτες παγίδες, η Φαίη φέτος κάνει ένα βήμα μπροστά, τολμά, κατεβαίνει στην αρένα με μια νέα, μη αναμενόμενη, μοντέρνα πρόταση που θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές  πληροφορίες του Zappit, στην ομάδα του Πρωινό θα βρίσκονται και φέτος:

ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ένα πρόσωπο που δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της Φαίης καθώς συμπληρώνουν με μοναδικό τρόπο ο ένας τον άλλον στον αέρα,

ο Άρης Καβατζίκης, έμπειρος δημοσιογράφος με πλούσιο ρεπορτάζ και άποψη που συζητιέται,

και βέβαια, η Λίτσα Πατέρα, ίσως η πιο αγαπητή στο κοινό αστρολόγος που έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση.

Και κάπου εκεί αρχίζουν οι εκπλήξεις. Στην ομάδα του Πρώινό έρχονται φέτος οι:

Δημήτρης Μοθωναίος – Το πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς, ο εξαιρετικός ηθοποιός που όποτε βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής μάς χάρισε απολαυστικές συνεντεύξεις με την Φαίη.

Κόνι Μεταξά – Το κορίτσι που κατάφερε τους τελευταίους μήνες να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της σεζόν. Λαμπερή, πανέμορφη, τολμηρή…

Πέτρος Συρίγος – Ο γελαστός μάγειρας με τις νόστιμες συνταγές, ο σεφ που αγάπησε η Ελένη Μενεγάκη, φέτος θα σκορπίσει γεύσεις και αρώματα στο πλατό του Πρωινό.

Ο ΑΝΤ1 και η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως επιθυμούν να φτιάξουν το Πρωινό της νέας εποχής. Προτείνουν, εκπλήσσουν και προετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη…

Πηγή: ZAPPIT.GR

Read More