Φαίη Σκορδά: Chic εμφάνιση σε εγκαίνια καταστήματος στη Γλυφάδα! [pics]

Μπορεί να κάνει ελάχιστες επίσημες εξόδους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Φαίη Σκορδά όμως επιλέγει να κάνει λίγες και καλές εμφανίσεις σε αγαπημένα στέκια. Αυτήν τη φορά, όμως, η γνωστή παρουσιάστρια του ant1 βρέθηκε στα νότια προάστια και στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος αθλητικών, όπου συνάντησε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Chic και χαμογελαστή η Φαίη βρέθηκε στην εκδήλωση, έκανε τις αγορές της και φυσικά φωτογραφήθηκε με τους φίλους της!

Φαίη Σκορδά, Χάρης Σιανίδης

Φαίη Σκορδά, Σάμυ Φάις, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βαρβάρα Φάις

Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια, πως στα εγκαίνια του “Skechers concept store” στην Γλυφάδα έδωσαν το «παρών» και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας που επί χρόνια εμπιστεύονται το αθλητικό brand για τις αγορές τους.

Αριστομένης Γιαννόπουλος, Χάρης Σιανίδης, Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά, Χάρης Σιανίδης

Η Josephine Wendel, ήταν εκείνη που ανέλαβε να ξεσηκώσει τον κόσμo με ένα μοναδικό live act. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ενώ ambassadors της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, η πρωταθλήτρια μπάσκετ Κατερίνα Χαλικιά, ο πρωταθλητής πάλης Κωνσταντίνος Τσεπάνης, η πανευρωπαϊκλη αθλήτρια αλπικού σκι Μαρία Σαμαρίνου και η γυμνάστρια Ροδάνθη Καπαρού. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε μάλιστα ο καλός φίλος της Φαίης, Χάρης Σιανίδης και η “Beautiful People”.

Read More

And More