Φαίη Σκορδά – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους! [pics,vids]

Τα  γενέθλιά τους με ένα μεγάλο πάρτυ στα βόρεια προάστια γιόρτασαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη Σκορδά. Η οικοδέσποινα του Πρωινού Ant1 και ο καλός της φίλος και συμπαρουσιαστής της έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα και αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό πάρτυ γενεθλίων για τους φίλους και τους συναδέλφους τους.

Το ραντεβού δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά, όπου έδωσαν το παρών πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Κούκλα και εντυπωσιακή η Φαίη Σκορδά, επέλεξε ένα total black outfit για τη βραδιά και πόζαρε αγκαλιά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς οι δυο τους υποδέχονταν τους φίλους τους. Highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που έκοψαν την τούρτα γενεθλίων και δεν σταμάτησαν να δέχονται ευχές.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ράνια Θρασκιά, η Σάσα Σταμάτη, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Ηλίας Κοκοτός, ο Χάρης Σιανίδης, η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Άρης Καβατζίκης, ο Μάνος Μαγιάτης και πολλοί ακόμη.

Φαίη Σκορδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Όσο για την εξέλιξη της βραδιάς; Είχε πολύ χορό και τραγούδι και το κέφι κράτησε ως νωρίς το πρωί. Η φίλη και συνεργάτιδα της Φαίης Νάνσυ Παραδεισανού, ανέβασε μάλιστα και Video από το non stop χορό της Φαίης με τις φίλες της.

Η Φαίη και ο Δημήτρης που γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν συνεργάζονται στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη είναι καλοί φίλοι και τυχαίνει να έχουν και οι δυο γενέθλια στις 9 Φλεβάρη. Σήμερα, μάλιστα, οι δυο τους έκλεισαν τα 40 χρόνια τους και θέλησαν να το γιορτάσουν χθες βράδυ με ένα μεγάλο πάρτυ.

Δες φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά

Με total black BSB outfit η εορτάζουσα!

Σάσα Σταμάτη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Φαίη Σκορδά,

Θέμης Γεωργαντάς, Φαίη Σκορδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ηλίας Κοκοτός

Σάσα Σταμάτη, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κατερίνα Γκαγκάκη

Φαίη Σκορδα, Κώστας Κοκκινάκης, Χριστίνα Κανελλοπούλου

Ράνια Θρασκιά

Σάσα Σταμάτη, Φαίη Σκορδά,

Δημήτρης Σκουλός

Σάσα Σταμάτη, Θέμης Γεωργαντάς, Χάρης Σιανίδης, Ηλίας Κοκοτός

Μάνος Μαγιάτης, Νάνσυ Παραδεισανού

Άρης Καβατζίκης, Στέλιος Καφαντάρης

Φαίη Σκορδά, Χάρης Σιανίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More