Φαίη Σκορδά – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποζάρουν στον φακό του TLIFE σχεδόν έναν χρόνο μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Ήταν Ιούλιος του 2021, όταν η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Την επόμενη σεζόν, ο γνωστός παρουσιαστής θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική του καριέρα.

«Ποτέ δεν σε αφήνω… Το ξέρεις ότι σ’ αγαπάω. Σου είχα πει ότι θα φύγω όταν δεν θα με χρειάζεσαι άλλο. Πρέπει να περάσω τάξη. Να πάω στην επόμενη τάξη» είχε πει τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Φαίη Σκορδά.

Λίγους μήνες μετά ήρθε το… reunion! Το απόγευμα της Τετάρτης 2/3, η οικοδέσποινα του Πρωινού και ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκαν ξανά σε opening party ενός pasta εστιατορίου στο Μαρούσι. Η Φαίη Σκορδά ήταν η επίτιμη καλεσμένη της εκδήλωσης, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέλαβε χρέη DJ.

Οι δυο πρώην συνεργάτες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE σαν να μην πέρασε μια μέρα από το τέλος της συνεργασίας τους. Μπορεί πλέον να μην μοιράζονται το ίδιο πλατό, ωστόσο η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις, ενώ όπως θα δεις και στις φωτογραφίες δεν έλειψαν και τα πειράγματα ο ένας στον άλλον.

Δες τις φωτογραφίες του TLIFE:

Η Φαίη Σκορδά με τον Χάρη Σιανίδη

Με τον Λάκη Γαβαλά

Με τον Πέτρο Ιακωβίδη

 

Με την Ελένη Τσολάκη

 

Στο opening party έδωσαν το παρών και πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz όπου απόλαυσαν λαχταριστές μακαρονάδες. Ανάμεσά τους ο Λάκης Γαβαλάς, η Ιωάννα Σρόιτερ, η Ελένη Τσολάκη, η Μαρίνα Πατούλη, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Μαρία Κορινθίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης κ.α.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση

Μαρία Κορινθίου

Ιωάννα Μπούκη

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση – Μαρίνα Πατούλη – Σπύρος Μπιμπίλας

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More