Φαίη Σκορδά: Είναι μια αφοσιωμένη μητέρα! Η απογευματινή βόλτα με τους γιους της στην Γλυφάδα [pics]

Η Φαίη Σκορδά εκτός από μία επιτυχημένη παρουσιάστρια αποτελεί και μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα! Η οικοδέσποινα του Πρωινού μπορεί να έχει καθημερινά ένα φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά απολαμβάνει πάντα στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και θαλπωρής με τα παιδιά της τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα. Η όμορφη παρουσιάστρια του ANT1, δεν σταματά να έχει ως βασική προτεραιότητα το να περνά ποιοτικό χρόνο με τα αγόρια της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, όπως ακριβώς κάνει και ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών.

Το πρόγραμμά της Φαίης έχει ένα αρκετά πρωινό ξύπνημα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής πραγματοποιεί τις απαραίτητες συσκέψεις για την θεματολογία της επόμενης. Το απόγευμα όμως το πρόγραμμα έχει διάβασμα, παιχνίδι και βόλτες με τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια σε μία από τις απογευματινές βόλτες με τους πρίγκιπές της στην Γλυφάδα!

Η Φαίη Σκορδά με άψογο casual look περπάτησε στα νότια προάστια με τον Γιάννη, τον Δημήτρη και έναν φίλο τους, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό και την θάλασσα. Η παρουσιάστρια ως αφοσιωμένη μαμά δεν άφησε στιγμή το χέρι του μεγάλου της γιου, ο οποίος κρατούσε το χέρι του μικρού, αποδεικνύοντας πόσο όμορφη και δεμένη οικογένεια παραμένουν.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More