Φαίη Σκορδά: Εισέβαλε σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές σειρές της φετινής σεζόν

Tην εμφάνισή της σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές σειρές της φετινής σεζόν έκανε πριν λίγη ώρα η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πρωινός μας” εμφανίστηκε στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, “Τα νούμερα” η οποία είχε αρχίσει να συζητιέται πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα και έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τους χρήστες του twitter,

Πρόκειται για μια μουσική κωμωδία που βασίζεται σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, η οποία παντρεύει την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Πέρα από το βασικό θίασο, σε κάθε επεισόδιο της σειράς βλέπουμε και πολλούς guest καλεσμένους. Μια από αυτούς στο αποψινό επεισόδιο ήταν η Φαίη Σκορδά η οποία υποδύθηκε τον εαυτό της. Η παρουσιάστρια πήγε να πάρει συνέντευξη ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής από τον Φοίβο Δεληβοριά και η συνέχεια ήταν απλά απολαυστική.

Read More

And More