Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο ετήσιο δείπνο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)! [pics]

Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο ετήσιο δείπνο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)! [pics] | tlife.gr

Το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου, στη Στοά City Link, πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Δείπνο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Mία φορά το χρόνο Φίλοι και Υποστηρικτές του Οργανισμού, ιδιώτες και εταιρείες, καλούνται, αντί ετήσιας εισφοράς, να παρευρεθούν σε μία εκδήλωση με μοναδικό σκοπό την υιοθεσία ευχών, με τη Μαρία Μπεκατώρου να παρακινεί για μία πράξη προσφοράς.

Μια διαφορετική «παρέλαση» ηρώων και αστέρων, μετέφερε τους παρευρισκόμενους στον κόσμο των ευχών, η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή και τους ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της, ενώ guest star της βραδιάς ήταν η… Ραπουνζέλ.

Εμψυχωτές της διαδικασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου, οι Superstars των παιδιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Μπαλαρίνες, αστυνομικοί, υπερήρωες, δημόσια πρόσωπα, εθελοντές. Όλοι πρωταγωνιστές σε ρόλο “wishmakers” – των ανθρώπων που κάνουν τα όνειρα των παιδιών που δοκιμάζονται πραγματικότητα.

Το «παρών» στο το Ετήσιο Δείπνο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έδωσε πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Φαίη Σκορδά, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και πάντα δίπλα στους ανθρώπους του οργανισμού και τους στηρίζει όπως μπορεί.

Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, επιλέγοντας μια δημιουργία του Δημήτρη Πέτρου και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν κότσο σινιόν, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more