Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish! Φωτογραφίες

Στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών διεξήχθη, το βράδυ της Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, η ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» αποτελεί τον ετήσιο απολογισμό του έργου του Οργανισμού, καθώς και την έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών.

Το “παρών” στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσε και η Πρέσβειρα του Οργανισμού, Φαίη Σκορδά, η οποία όταν ανέβηκε στο βήμα είπε χαρακτηριστικά: «Με συγκινεί κάθε φορά η παραμικρή ιστορία που θα ακούσω, όμως η Βραδιά που ευχαριστούμε τους “φίλους” μας, είναι τόσο ιδιαίτερη που είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα δάκρυά σου! Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους είναι κοντά μας! Είμαι κοντά στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ουσιαστικά και με όλη μου την ψυχή. Είμαι μέρος του έργου και το υποστηρίζω με κάθε αφορμή».

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, η οποία είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της για άλλη μια φορά. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Το Πρωινό” επέλεξε ένα κοστούμι σε μπλε χρώμα, το οποίο συνδύασε με ριγέ πουκάμισο, λευκές γόβες καθώς και μία chain bag.

Η Φαίη έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ με το androgynous look της και, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε τα φλας να αστράψουν πάνω τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More