Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή με total white look σε βραδινή της έξοδο και με ελάχιστο μακιγιάζ! Φωτογραφίες

Η Φαίη Σκορδά αποτελεί μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της εγχώριας showbiz και δεν χρειάζεται βαρύ μακιγιάζ για να είναι… εκθαμβωτική! Πριν μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια του Πρωινού – έχοντας ολοκληρώσει την εκπομπή της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν – αποφάσισε να κάνει μια βραδινή έξοδο με τους φίλους της και συνεργάτες της και να παρακολουθήσουν από κοντά την θεατρική επιτυχία του καλοκαιριού «Το Δικό Μας Σινεμά» με πρωταγωνιστές την Δέσποινα Βανδή και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η όμορφη Φαίη έκλεψε γι’ ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την casual chic εμφάνισή της! Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό μίνι φόρεμα που άφηνε εκτεθειμένους τους ώμους της και χρυσά πέδιλα, τα οποία αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της. Η Φαίη Σκορδά φόρεσε ελάχιστο μακιγιάζ για την βραδινή της έξοδο και ήταν πιο όμορφη από ποτέ! Η οικοδέσποινα του Πρωινού απόλαυσε την παράσταση από την πρώτη σειρά μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ όταν το έργο ολοκληρώθηκε βρέθηκε στα καμαρίνια για να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές και να ποζάρει με εκείνους στον φωτογραφικό μας φακό.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με την Δέσποινα Βανδή

Με τον Ηλία Μαροσούλη

Με τον Θέμη Γεωργαντά

Φαίη Σκορδά-Σπύρος Παπαδόπουλος-Μαρία Ηλιάκη-Θέμης Γεωργαντάς

Η Φαίη Σκορδά έμεινε για λίγες ημέρες στην Αθήνα για τις ανάγκες της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο ήδη από εχθές έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές από την Τήνο!

Read More

And More