Φαίη Σκορδά: Επίσημη έξοδος σε παρουσίαση βιβλίου καλού της φίλου! [pics]

Μπορεί οι βραδινές της έξοδοι να είναι πιο περιορισμένες λόγω των παιδιών, η Φαίη Σκορδά όμως βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων και των καλών συνεργατών της για να τους στηρίξει. Έτσι και το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στις πρώτες θέσεις στην παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματος του καλού της φίλου Γιώργου Πράτανου.

Χαλαρή και χαμογελαστή, με chic εμφάνιση, η όμορφη Φαίη βρέθηκε στα Public Συντάγματος και στήριξε τον παλιό της συνεργάτη με τον οποίο είναι φίλοι εδώ και 15 χρόνια. “Τον Γιώργο Πρατανο, τον γνώρισα στην Θεσσαλονίκη πριν δεκαπέντε χρόνια… Ήμασταν συνεργάτες στο tv Μακεδονία, γίναμε φίλοι, γίναμε οικογένεια… Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα ήταν πάντα δίπλα μου και συνεχίζει να είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχω απόλυτη εμπιστοσύνη… Γεννήθηκε για να γράφει… Καλή αρχή αγαπημένε μου και καλοτάξιδο¨, έγραψε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του Πρωινού Ant1 στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BixUVxVlpNj/?taken-by=fayskorda

Το πρώτο μυθιστόρημα του συγγραφέα “Ο Ανεπιθύμητος Νεκρός” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και έκανε χθες την επίσημη παρουσίασή του, με ομιλητές τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Σωτήρη Χατζάκη και την CEO των εκδόσεων Καζαντζάκη Νίκη Σταύρου. Την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος και διευθύντρια του περιοδικού People Σόνια Καζόνι.

Σωτήρης Χατζάκης, Σόνια Καζόνι, Νίκη Σταύρου, Γιώργος Πράτανος

Νάνσυ Παραδεισανού, Ελένη Τσολάκη

Φαίη Σκορδά, Γιώργος Πράτανος

Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη, Γιώργος Πράτανος

Κατερίνα Γκαγκάκη

Από την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πράτανου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More