Φαίη Σκορδά: Επίσημη εμφάνιση εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον

Σε εκδήλωση για το Make a Wish (Κάνε μία ευχή Ελλάδας) στο οποίο είναι πρέσβειρα τα τελευταία χρόνια βρέθηκε σήμερα το απόγευμα η Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο αφού μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό της μέλλον. Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιό της λήγει το φετινό καλοκαίρι και οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να επιθυμεί να διατηρήσει τη ζώνη 11-13.00 στο πρωινό του ΑΝΤ1 με το ψυχαγωγικό περιεχόμενο που τόσα χρόνια έχει μάθει να υπηρετεί.

Ωστόσο η επιθυμία του καναλιού – σύμφωνα πάντα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ- φαίνεται να είναι να παραμείνει το δίδυμο Λιάγκας – Σκορδά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αυτή η διαφωνία μάλιστα φαίνεται πως είναι και ο λόγος που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά.

Τις τελευταίες ώρες δε, κυκλοφόρησαν και κάποια δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι η παρουσιάστρια ετοιμάζεται μετά από πολλά χρόνια να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση του Make a Wish υπήρχαν δημοσιογράφοι από τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι της έθεσαν ερωτήματα για το τηλεοπτικό της μέλλον, με την ίδια να αποφεύγει με ευγένεια και χαμόγελο να απαντήσει.

 
 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντο

Read More

And More