Φαίη Σκορδά: Έτσι πέρασε την ημέρα με τους γιους της! [pics]

Τι και αν καθημερινά έχει εκπομπή, meetings και φωτογραφήσεις, τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στους άντρες της ζωής της! Η Φαίη Σκορδά εκτός από επιτυχημένη παρουσιάστρια είναι πάνω απ’ όλα μια τρυφερή και αφοσιωμένη μητέρα και για εκείνη ο Δημήτρης και ο Γιάννης είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Η οικοδέσποινα του Πρωινού απολαμβάνει τον ρόλο της μητέρας και οι γιοι της λατρεύουν να περνούν χρόνο με τη μαμά τους, κάνοντας κάθε είδους δραστηριότητες μαζί, όπως να πηγαίνουν στον ζωολογικό κήπο και να βλέπουν ταινίες όλοι μαζί αγκαλιά.

Η χθεσινή μέρα, πάντως είχε… μαγειρική! Η Φαίη Σκορδά μπήκε στην κουζίνα με τον Δημήτρη και τον Γιαννάκη και δημιούργησαν φανταστικές λιχουδιές. Όταν ξύπνησαν απόλαυσαν μια δυναμωτική ομελέτα, λίγο αργότερα μαγείρεψαν πένες μπολονέζ για μεσημεριανό, ενώ η μέρα έκλεισε με ένα λαχταριστό γλυκό με σαντιγί, το οποίο δημιούργησε η ευτυχισμένη μητέρα με τους γιους της.

Όπως ενημέρωσε η ίδια η Φαίη τους διαδικτυακούς της φίλους, η παρουσιάστρια πέρασε όλο το Σάββατο στην κουζίνα με τα αγόρια της, μαγειρεύοντας και τρώγοντας. Βέβαια, στο τέλος, της έμειναν… τα πιάτα στον νεροχύτη!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More