Φαίη Σκορδά: Έτσι περνά με τα παιδιά στο σπίτι! [pics]

Φαίη Σκορδά: Έτσι περνά με τα παιδιά στο σπίτι! [pics] | tlife.gr

Τα παιδιά είναι η αδυναμία της και οι δυο γιοι της αποτελούν αναμφίβολα την προτεραιότητά της. Πώς τα περνούν όμως οι τρεις τους στο σπίτι; Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά που μπορεί να σηκώνεται καθημερινά από νωρίς για να βρίσκεται στο Πρωινό του Ant1, τα απογεύματά της όμως είναι αφιερωμένα στα αγόρια της. Όταν ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης, άλλωστε, τελειώνουν τις δραστηριότητές τους, το παιχνίδι με την μαμά τους είναι δεδομένο.

Η Φαίη Σκορδά έχει μιλήσει πολλές φορές  για τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τα αγόρια της και τους παιδικούς ήρωες που γνωρίζει πλέον αρκετά καλά. Και όποτε είναι σπίτι, φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με τους γιους της και να μην τους χαλά χατίρι… Έτσι συμμετέχει και εκείνη ακούραστη στο παιχνίδι τους.

Αυτήν τη φορά, μάλιστα, η Φαίη Σκορδά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, εικόνες από την καθημερινότητά της με τα παιδιά και ανέβασε στο Instagram story της φωτογραφίες από το λαχταριστό παστίτσιο που είχαν, αλλά και τα πεταμένα κομμάτια των lego στο πάτωμα…

 

READ more