Φαίη Σκορδά: Έτσι περνάει τα βράδια της! [pic]

Η Φαίη Σκορδά έχει επιστρέψει στο πρωινό πόστο της στην εκπομπή του ANT1 και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της ενημερώνουν και ψυχαγωγούν καθημερινά τους τηλεθεατές.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αγάπη στη δουλειά της και παρά τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, δεν σταματά να εργάζεται και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για εκείνους που επιλέγουν να περάσουν το πρωινό τους με την παρέα της.

Όταν τα φώτα κλείνουν και οι συσκέψεις τελειώνουν, η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο σπίτι της και στα δύο παιδιά της. Μπορεί η ζωή των παιδιών να έχει αλλάξει πολύ στην παρούσα φάση, αφού τα σχολεία είναι εδώ και καιρό κλειστά, όμως η παρουσιάστρια φροντίζει  να τηρούν ένα πρόγραμμα.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της τι κάνει όταν τα παιδάκια της πέφτουν για ύπνο. Όπως θα δεις, η Φαίη Σκορδά λατρεύει να διαβάζει βιβλία.

Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε με τους followers της ένα απόσπασμα από το βιβλίο της, το οποίο ταιριάζει πολύ με την περίοδο που διανύουμε λόγω του κορονοϊού.

Δες τη φωτογραφία:

Η Φαίη Σκορδά δεν χάνει την ελπίδα της!

Read More

And More