Φαίη Σκορδά: Έχει αφοσιωθεί στα παιδιά, μετά το χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα! [pics]

Μπορεί να πέρασε δύσκολα μετά την κοινή απόφασή της με τον Γιώργο Λιάγκα να χωρίσουν, σίγουρα όμως η Φαίη Σκορδά προσπαθεί να βρει και πάλι της ισορροπίες της. Το πρώην ζευγάρι έχει ως προτεραιότητά του τα δυο παιδιά του: τον Γιαννάκη και τον Δημήτρη και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να είναι ενωμένοι για τα δυο αγγελούδια τους.

“Δεν είναι εύκολο όλο αυτό είναι μια κατάσταση δύσκολη πολύ προσωπική. Όταν υπάρχουν παιδιά είναι πολύ σημαντικό. Κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Και θα κάνουμε τα πάντα για αυτά”, είπε η Φαίη Σκορδά, μιλώντας πρώτη φορά για το χωρισμό της στο Πρωινό Ant1. Και η αλήθεια, είναι πως τόσο εκείνη, όσο και ο Γιώργος βάζουν πάνω από όλα τα αγόρια τους.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, η Φαίη έχει αφοσιωθεί στους δυο γιους της και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους. Πριν δυο εβδομάδες ο Δημητράκης της είχε την ονομαστική του εορτή και την γιόρτασαν όλοι μαζί στο σπίτι, ενώ το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε ήταν αφιερωμένο στο μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, τον Γιάννη.

Μαμά και γιος πήγαν μαζί βόλτα στα νότια προάστια, κάθισαν για burger και πήγαν μαζί σινεμά. Η ίδια η Φαίη αποκάλυψε μάλιστα, πως με τον Γιαννάκη της παρακολούθησε τη νέα παιδική ταινία “Πελαργοί”, όπου ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έχει δανείσει τη φωνή του για τη μεταγλώττιση. Φυσικά το έργο άρεσε τόσο στην ίδια όσο και τον γιο της, που φαίνεται να πέρασε τέλεια με την διάσημη μαμά του.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More