Φαίη Σκορδά: Για φαγητό στο μαγαζί της μητέρας του συντρόφου της [pics]

Η Φαίη Σκορδά μπορεί τις καθημερινές να έχει πολλές υποχρεώσεις λόγω της πρωινής εκπομπής της στον ANT1 και συνεπώς περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, όμως τα Σαββατοκύριακα φροντίζει να κάνει όλα όσα αγαπά. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της, μιας και βιώνει την επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η εκπομπή γι’ αυτή την τηλεοπτική σεζόν και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει επίσημα τις καλοκαιρινές αποδράσεις της.

Προς το παρόν μένει στην Αθήνα και φροντίζει να περνά όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το μεσημέρι του Σαββάτου, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά επισκέφτηκε το μαγαζί της μητέρας του συντρόφου της, Νίκου Ηλιόπουλου, στα βόρεια προάστια και απόλαυσε ένα σπέσιαλ πιάτο, το οποίο έσπευσε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. H παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο μέρος και αυτός είναι και ο λόγος που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το στέκι της.

Αργότερα, η Φαίη Σκορδά εκμεταλλεύτηκε τον ζεστό καιρό μαζί με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, κάνοντας τις βουτιές τους στην πισίνα. Μαμά και γιοι, αφού έπαιξαν νεροπόλεμο, ξεκίνησαν το κολύμπι στο δροσερό νερό. Την αποκάλυψη έκανε η γλυκιά μανούλα με αναρτήσεις της στα social media.

Read More

And More