Φαίη Σκορδά – Γιώργος Ασημακόπουλος: Η συνάντηση που έδωσε τέλος στις φήμες για την κόντρα τους

Η Φαίη Σκορδά και τη φετινή σεζόν παραμένει σταθερά στην πρωινή ζώνη του ANT1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα,  δίνοντας καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Γιώργος Ασημακόπουλος εντάχθηκε στην τηλεοπτική παρέα, ωστόσο η συνεργασία του με την εκπομπή ολοκληρώθηκε σε χρόνο – ρεκόρ. Ο ίδιος μάλιστα αποχώρησε χωρίς εξηγήσεις, αφήνοντας αρκετά ερωτηματικά για το τι τελικά συνέβη.

«Είχα δει ότι υπήρχε ένα unfollow από τον Γιώργο Λιάγκα προς εμένα και του έκανα κι εγώ unfollow, sorry Γιώργο μου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Πρόσφατα βρεθήκαμε στην ίδια βραδινή έξοδο, τον χαιρέτησα αλλά εκείνος δεν με χαιρέτησε καθόλου. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι, δεν μπορώ να κάνω εγώ κάτι πάνω σε αυτό», δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τον Γιώργο Λιάγκα.

Από την άλλη, οι σχέσεις του με τη Φαίη Σκορδά εξακολουθούν να παραμένουν άψογες. Το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια του ANT1 συνάντησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο σε κοινωνική εκδήλωση, όπου και πόζαραν μαζί.

«Σε αγαπώ και το ξέρεις» έγραψε ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε μια selfie φωτογραφία που ανέβασε στο instagram με την παρουσιάστρια του ANT1.

 

Read More

And More