Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Με τα παιδιά τους σε βάφτιση στην Κύθνο!

Στην Κύθνο πέρασε το Σαββατοκύριακο η οικογένεια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Αφορμή για την απόδραση στο όμορφο νησί των Κυκλάδων ήταν η βάφτιση της κόρης του Στέφανου Κωνσταντινίδη. Το ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει στο νησί με το σκάφος του. Μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ήταν και οι δύο γιοι τους, Δημήτρης και Γιάννης.

Οικογενειακά πέρασαν και την γιορτή της Φαίης με τους δύο μπόμπιρες να της προσφέρουν ένα συγκινητκό δώρο. Δες εδώ! Το Σάββατο όμως ήταν έτσι κι αλλιώς σε κλίμα γιορτινό αφού ήταν και η μέρα που έγινε η βάφτιση της κόρης του δημοσιογράφου. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου με νονό τον καλό φίλο του ζευγαριού Νίκο Περδικάρη.


Ο Στέφανος είναι ο νέος συνεργάτης της Φαίης στο πρωινό, ενώ είναι γνωστή και η πολυετής φιλία που διατηρεί με τον Γιώργο. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, το ζευγάρι να απουσιάζει από μία τόσο σημαντική στιγμή για τη ζωή του. Εκμεταλεύτηκαν βέβαια την παραμονή τους στο νησί για να κάνουν και τα τελευταία καλοκαιρινά τους μπάνια με τον παρουσιαστή να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις θαλάσσιες αποδράσεις.

Read More

And More